Prognoza meteo Romania 25 Mai 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Mai 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 25 Mai 2018, vremea va fi în continuare caldã, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse și descãrcãri electrice la munte, local în jumãtatea de nord a țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cãdea grindinã și se vor cumula cantitãți de apã mai însemnate în intervale scurte de timp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în est, în sud-est, iar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiazã și seara, când va crește probabilitatea pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimã va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply