Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 29 Iunie 2018, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în regiunile estice, sud-estice și centrale și local în rest. Cu precădere în Moldova, Transilvania și zona de munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in estul Transilvaniei și 28 de grade in nordul Crisanei si in Maramures, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 Iunie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply