Prognoza meteo Romania 7 – 8 Iulie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 7 – 8 Iulie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care izolat vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp, cu precădere în zonele deluroase și montane, precum și în sud-vest și centru. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde vremea se va menține călduroasă, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse, mai ales în cursul nopții. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în vest, centru și nord, se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.Prognoza meteo Romania

Duminică
Vor fi în continuare perioade de instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, dar cu intensitate mai mare în regiunile sudice, centrale, deluroase şi montane. Astfel, vor fi înnorări temporar accentuate, avere şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă de 20l/mp şi izolat 30…40 l/mp, iar în Oltenia, Transilvania şi local în Muntenia, pe arii restrânse peste 50l/mp. Temperaturile maxime, în general sub cele caracteristice perioadei, cu excepția regiunilor vestice, se vor situa între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 7 – 8 Iulie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sâmbătă
Vremea se va menține călduroasă, dar va deveni instabilă spre seară. Şi noaptea, când vor fi înorări temporar accentuate, averse posibil moderate cantitativ, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

Duminică
Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporare accentuate şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă, mai scăzută decât în mod caracteristic acestei date, se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata

La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply