Prognoza meteo Romania 8 – 9 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Iulie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vremea Duminica

Duminica 8 Iulie 2018vor fi în continuare perioade de instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a ţării, dar cu intensitate mai mare în regiunile sudice, centrale, deluroase şi montane. Astfel, vor fi înnorări temporar accentuate, avere şi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă de 20l/mp şi izolat 30…40 l/mp, iar în Oltenia, Transilvania şi local în Muntenia, pe arii restrânse peste 50l/mp.

Temperaturile maxime, în general sub cele caracteristice perioadei, cu excepția regiunilor vestice, se vor situa între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.Prognoza meteo Romania

In Bucuresti, vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporare accentuate şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă, mai scăzută decât în mod caracteristic acestei date, se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Luni 9 Iulie 2018vremea se va menţine instabilă în cea mai mare parte a ţării, cu înnorări temporar accentuate, averse, ce vor mai avea și caracter torențial și descărcări electrice. local, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în timpul ploilor.

Temperaturile maxime, sub cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 21 grade.

In Bucuresti, vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

 Prognoza meteo Romania

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply