Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 10 Iulie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Vremea se va menține în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. În cursul zilei va ploua pe arii extinse, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Vor fi mai ales averse ce vor avea și caracter torențial și se vor semnala local descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină. În timpul nopții ploi mai frecvente și mai însemnate cantitativ vor fi în est și nord-est, iar în restul teritoriului ploile vor fi în diminuare și în restrângere ca arie. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade in Transilvania si 29 de grade in nordul Dobrogei, iar cele minime între 12 și 22 de grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 10 Iulie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Vremea se va menține relativ răcoroasă și în general instabilă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate și averse moderate cantitiv, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply