Prognoza meteo Romania 11 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 11 Iulie 2018, vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse local în regiunile nordice și nord-estice și în zonele montane și submontane, unde vor fi posibile cantități de apă mai însemnate, în timp ce în restul teritoriului va ploua pe arii restrânse. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi posibile căderi de grindină. Noaptea astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în vest și nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in estul Transilvaniei, poate si in nordul Moldovei și 30 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 12 și 22 de grade.

In Bucuresti, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai trecător vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Record breaking

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply