Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 20 Iulie 2018,

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și de munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, cu cele mai mari valori in Lunca Dunarii,iar cele minime între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă, dar se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accenutate după-amiza și noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 20 Iulie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply