Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Vineri 5 Octombrie 2018, Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea și cu precădere în nordul și în centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei și 21 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime în general între 0 și 10 grade, cu valorile mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade. Pe arii restrânse va fi brumă în nordul și în centrul țării, iar în zonele joase de relief ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade.Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply