Prognoza meteo Romania 6 – 7 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 6 – 7 Octombrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi, iar în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii valorile termice diurne se vor situa peste cele obişnuite în prima decadã a lunii octombrie. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorãri în a doua parte a nopţii în extremitatea vesticã şi cea de sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Banat şi temporar în Moldova, sudul Transilvaniei şi pe litoral, cu viteze de pânã la 45…55 km/h.

Temperaturile maxime vor fi de la 17…18 grade pe litoral şi în estul Transilvaniei pânã în jurul a 24 de grade în Banat şi Crişana; minimele termice se vor încadra între 4 şi 14 grade, mai coborâte, spre -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţã, cu o probablitate mai mare în depresiuni şi pe litoral.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea va fi în general frumoasã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste mediile climatologice ale perioadei în majoritatea zonelor ţãrii, exceptând sudul şi sud-estul unde temperaturile se vor situa în jurul normelor. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în extremitatea vesticã şi cea de sud-est. Vântul va fi moderat în prima parte a zilei în Banat, în Moldova şi pe litoral, iar în restul timpului şi al teritoriului va sufla slab.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief se va forma local ceaţã.

Prognoza meteo Bucuresti 6 – 7 Octombrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi frumoasã, dar rãcoroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 6…9 grade.

Duminică
Vremea se va menţine predominant frumoasã, cu valori termice în creştere uşoarã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 8…10 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţã, mai ales în zona preorãşeneascã.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply