Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 10 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Miercuri

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile de temperatură vor fi apropiate de mediile climatologice specifice datei în estul și în sud-estul teritoriului și mult mai ridicate decât acestea în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei, precum și în sudul Moldovei și al Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -1 grad. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 10 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Miercuri

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor obișnuite în această perioadă din an. Temporar cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply