Prognoza meteo Romania 13 – 14 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Octombrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cursul zilei, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 25 de grade in Maramures. Cerul va avea înnorări trecătoare în Oltenia, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în sudul Banatului, în Dobrogea și în Muntenia îndeosebi în prima parte a intervalului. Minimele termice se vor încadra între 2 și 13 grade, mai scăzute, spre -4…-3 grade în depresiunea Ciuc unde se va forma brumă. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, este posibilă apariția izolată a ceții.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, astfel că cerul va fi mai mult senin și vor fi temperaturi maxime cuprinse între 17 grade pe litoral şi in estul Transilvaniei și 25 de grade. În vest Vântul va avea intensificări în sudul Banatului – unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h și îndeosebi ziua și la cote mai reduse în Muntenia, în Dobrogea și în zona montană înaltă, iar în rest va fi slab și moderat. Minimele termice se vor încadra în general între 1 și 9 grade, mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, dar și mai coborâte, spre -5…-3 grade în depresiunea Ciuc. Dimineața și noaptea este posibilă apariția izolată a ceții îndeosebi pe văi și în depresiuni, iar pe arii restrânse în sudul și estul Transilvaniei se va forma brumă.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 13 – 14 Octombrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab seara și noaptea. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică
Vremea se va menține frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și slab în orele nopții. Temperatura maximă va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply