Prognoza meteo Romania 14 – 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 – 15 Octombrie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 14 Octombrie 2018, vremea va fi frumoasă și caldă în timpul zilei, astfel că cerul va fi mai mult senin și vor fi temperaturi maxime cuprinse între 17 grade pe litoral şi in estul Transilvaniei și 25 de grade. În vest Vântul va avea intensificări în sudul Banatului – unde vor fi viteze la rafală de 50…70 km/h și îndeosebi ziua și la cote mai reduse în Muntenia, în Dobrogea și în zona montană înaltă, iar în rest va fi slab și moderat. Minimele termice se vor încadra în general între 1 și 9 grade, mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest, dar și mai coborâte, spre -5…-3 grade în depresiunea Ciuc. Dimineața și noaptea este posibilă apariția izolată a ceții îndeosebi pe văi și în depresiuni, iar pe arii restrânse în sudul și estul Transilvaniei se va forma brumă.

In Bucuresti, vremea se va menține frumoasă și caldă în cursul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și slab în orele nopții. Temperatura maximă va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.Prognoza meteo Romania 14 - 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Luni 15 Octombrie 2018 vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în regiunile estice și mai mult seninîn rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, mai ales ziua, în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in estul Transilvaniei si 24 de grade in nord-vestul tarii, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei – unde se va produce brumă și 14 grade în zona litoralului. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare frumoasă și caldă pentru mijlocul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 14 - 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 - 15 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply