Prognoza meteo Romania 18 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Joi 18 Octombrie 2018, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, îndeosebi în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua în sud-estul țării, iar noaptea și înrest, astfel încât pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea. Minimele termice se vor încadra între 2 și 13 grade, mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață îndeosebi pe văi și în depresiuni.

In Bucuresti, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply