Prognoza meteo Romania 18 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 18 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Joi

În cea mai mare parte a ţãrii, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori termice mult mai ridicate decât cele obişnuite în a doua decadã a lunii octombrie; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17.. 18 grade pe litoral si 25 de grade in Maramures, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. În partea de sud-est a teritoriului va fi nebulozitate joasã, iar în orele dimineţilor se va semnala şi ceaţã, asociate pe arii restrânse cu burniţã sau ploaie slabã. Înnorãri tempoare şi ploi locale vor fi seara şi noaptea în regiunile vestice, iar în celelalte zone cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la începutul zilei în sudul Banatului. Izolat se va forma ceaţã şi în zonele depresionare.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 18 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Joi

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar în cursul nopţii vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply