Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 19 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Vineri

Deși în scădere față de ziua anterioară în regiunile intracarpatice, valorile termice diurne vor continua să se situeze peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, mai accentuate ziua în vest, nord-vest și în centru, iar noaptea cu precădere în jumătatea sud-vestică a teritoriului, unde local și temporar va ploua. Pe spații mici, mai ales în zona montană se vor acumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Dimineața, cu totul izolat va fi ceață.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 19 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Vineri

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale datei. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în cursul nopții, când temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

Meteograma BucurestiAici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply