Prognoza meteo Romania 20 – 21 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 20 – 21 Octombrie #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo. Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sămbătă

Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori mai ridicate decât cele specifice perioadei, chiar dacă în regiunile extracarpatice acestea vor marca o ușoară scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult noros, iar local și temporar va ploua, ziua îndeosebi în sudul și în sud-estul țării, iar noaptea cu precădere în nord-vest, nord și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade in Bucovina și 22 de grade in vestul, sud-vestul Olteniei, iar cele minime între 6 și 14 grade.Prognoza meteo Romania

Duminică

Vremea se va răci, mai accentuat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde valorile termice vor deveni mai scăzute decât cele normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 20…30 l/mp. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde ploile se vor semnala pe suprafețe mici și vor fi slabe cantitativ. La munte, trecător, mai ales la altitudini mari, vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, în vestul teritoriului și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in dealurile din vestul tarii și 18 grade, in sud-est, iar cele minime între 3 și 12 grade.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 20 – 21 Octombrie #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Sambată
Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor scădea ușor față de intervalul anterior. Trecător, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Duminică
Vremea se va răci, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi noros și temporar, în special ziua, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Meteograma Bucuresti


Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sămbătă

La Noapte

Ziua Duminică  
Noaptea Duminică

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

“Radar Romania

“Acoperire nori Romania

Precipitatii astazi – Sămbătă
Precipitatii maine – Duminică
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

Credit: INMH, wetteronline.de, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply