Prognoza meteo Romania 21 – 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 – 22 Octombrie 2018

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 21 Octombrie 2018vremea se va răci, mai accentuat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde valorile termice vor deveni mai scăzute decât cele normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 20…30 l/mp. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde ploile se vor semnala pe suprafețe mici și vor fi slabe cantitativ. La munte, trecător, mai ales la altitudini mari, vor fi și precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, în vestul teritoriului și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in dealurile din vestul tarii și 18 grade, in sud-est, iar cele minime între 3 și 12 grade.

In Bucuresti, vremea se va răci, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi noros și temporar, în special ziua, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Luni 22 Octombrie 2018 vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării și se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, mai mult noros pe parcursul zilei și la începutul nopții în jumătatea de sud a țării. Trecător va mai ploua slab, local în Oltenia și izolat în Muntenia, dar posibil și în sudul Banatului și al Dobrogei. Pe crestele Carpaților Meridionali, trecător, vor mai fi posibile și precipitații slabe și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 18 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade.

In Bucuresti, vremea se va ameliora. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.Prognoza meteo Romania 21 - 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 - 22 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply