Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2018 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2018 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Urmariti si pagina noastra permanenta Prognoza Zilei ANM aici Prognoza zilei ANM  prognoza meteo.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Marti

Regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în general în jurul mediilor climatologice specifice perioadei, exceptând regiunile sudice și sud-estice unde vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit. În vestul, nordul și centrul țării, precum și în zonele de deal și munte, ziua cerul va fi parțial noros și va ploua pe arii restrânse, dar spre seară și noaptea nebulozitatea se va accentua și aria ploilor se va extinde, iar cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate. Pe crestele montane, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploi slabe se vor semnala pe suprafețe mici. Vântul se va intensifica treptat în partea a doua a intervalului, cu rafale de 55…60 km/h îndeosebi în zonele intracarpatice, iar la munte va sufla tare, rafalele urmând să depășească 80…90 km/h, îndeosebi la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade in nordul extrem si 21 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime, mai ridicate decât cele normale ale datei, între 2 și 12 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 23 Octombrie 2018 #Romania

Pentru a afla avertizarile nationale in timp real va rugam accesati pagina Atentionari meteorologice ANM – Romania 

Bucuresti Marti

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul nopții. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Meteograma Bucuresti
OOZ

12Z

OOZ

12Z

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte
Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

 


Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine

Precipitatii acum

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, kachelmannwetter.com, meteoblue.com

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply