Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Octombrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Miercuri 24 Octombrie 2018, vremea va fi vântoasă și se va răci față de intervalul anterior, mai accentuat în nordul și centrul țării. Vântul va avea intensificări susținute în toate regiunile, cu viteze mai mari în cursul zilei când local va depăși 55…65 km/h, în special în sud și vest, iar la munte 80…90 km/h. Cerul va avea înnorări și îndeosebi în prima parte a intervalului vor fi ploi temporare pe arii relativ extinse. În zona de munte vor fi precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 grade in estul Transilvaniei și in jur de 18 grade in sud-est, iar cele minime între -3 și 7 grade.

In Bucuresti, vremea va fi vântoasă, iar valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze mai mari pe parcursul zilei, când va depăși 55…60 km/h. Cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții ca trecător să plouă slab. Temperatura maximă va fi în jur de 17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Octombrie 2018 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply