Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2018 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2018 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2018. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Prognoza meteo Romania

Sambata 8 Decembrie 2018, vremea se va încălzi în toate regiunile, dar va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ploaie, ziua pe arii extinse în vest, centru și nord, iar seara și noaptea, local și în rest. La munte, în primele ore ale intervalului vor fi precipitații mixte, apoi vor predomina ninsorile. Izolat vor mai fi condiții de polei, în centru și nord-estul teritoriului, iar noaptea, posibil și în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade in nordul Moldovei și 10 grade in nordul Munteniei, iar cele minime în general între -2 și 5 grade. În zonele joase mai ales din sudul țării, dimineața, pe arii restrânse va mai fi ceață.

In Bucurestivremea se va încălzi față de zilele precedente. Cerul va avea înnorări, în primele ore ale zilei vor mai fi condiții de ceață, iar spre seară și noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.Prognoza meteo Romania

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply