Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 24 Ianuarie 2019, vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații în toate regiunile, mai însemnate cantitativ, local, în jumătatea de sud a țării. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare în Moldova, în zona Carpaților Orientali, mixte în celelalte masive montane, precum și în Transilvania și în Maramureș și mai ales sub formă de ploaie în restul teritoriului. Pe arii restrânse se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul și sud-estul țării, precum și la munte, unde mai ales ziua, la rafală se vor atinge viteze cuprinse în general între 50 și 60 km/h. În Carpații Orientali și la altitudini mari în restul zonei montane trecător zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în nordul Moldovei și 10 grade în sudul litoralului, iar cele minime se vor situa între -9 și 0 grade, mai ridicate în vestul țării, dar mai ales în sudul litoralului, unde vor fi de până la 5…6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi închisă, temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a intervalului, cu rafale în general între 45 și 50 km/h. Vor fi condiții de polei. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar minima de -2…0 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply