Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 22 Februarie 2019vremea va continua să se răcească, astfel că temperaturile diurne vor deveni apropiate de cele specifice perioadei, iar cele nocturne vor fi mai coborâte decât acestea. În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor, apoi aria de nebulozitate și de precipitații se va restrânge treptat către regiunile sudice. La munte, în jumătatea de nord a Moldovei și în estul Transilvaniei va predomina ninsoarea, în Banat, Crișana și Maramureș ploaia și lapovița, iar în celelalte regiuni va fi ploaie și lapoviță, iar începând din orele serii, treptat vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a țării și va fi tare la munte, mai ales la altitudini mari, unde va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 și 9 grade. Noaptea, local va fi ger mai ales în nordul și în centrul țării, iar minimele termice se vor încadra între -12 și -2 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -20 de grade.

In Bucurestivremea va continua să se răcească, iar cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala precipitații, sub formă de ploaie, ziua, iar seara și noaptea, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply