Prognoza meteo Romania 6 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 6 Martie 2019valorile termice vor marca o scădere ușoară în majoritatea zonelor, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când va ploua slab pe arii restrânse în centru, est și sud-est și cu totul izolat în rest. La munte, dar trecător și în Transilvania, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 grade in estul Transilvanieiși 17 grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -9 grade.

In Bucuresti, valorile termice vor marca o scădere ușoară, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.Prognoza meteo Romania 6 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 6 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply