Prognoza meteo Romania 17 – 18 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 – 18 Martie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 17 Martie 2019, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în toate regiunile, devenind, local, deosebit de caldă pentru această dată îndeosebi în cele vestice și sudice. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țării și mai mult senin în celelalte regiuni. Cu totul izolat, va ploua slab în Maramureș și Moldova, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mai reduse și pe arii mai restrânse și în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Izolat vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti, vremea se va încălzi și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2019 #Romania #vremea

Luni 18 Martie 2019, valorile termice diurne vor continua să crească în special în regiunile extracarpatice, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului îndeosebi în vest, nord, nord-est și parțial în centrul țării, unde pe arii restrânse, trecător va ploua slab. La munte vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade în estul Transilvaniei și 25 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime între 0 și 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade, iar minima 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 - 18 Martie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply