Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 30 Martie 2019vremea se va încălzi, urmând astfel a se înregistra valori diurne ușor mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în regiunile intracarpatice, și apropiate de acestea în restul zonelor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul și sud-estul țării, unde va fi variabil, cu înnorări în general persistente pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, și pe arii restrânse în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, izolat va fi ceață, iar în estul Transilvaniei se vor menține condițiile de brumă.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Martie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply