Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 4 Aprilie 2019regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată din an în regiunile intracarpatice și în general ușor sub acestea în restul zonelor. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporar susținute în sudul Banatului și zona înaltă a Carpaților Meridionali, iar ziua, la cote mult mai reduse local și în estul și nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9…10 grade pe litoral și 20…21 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime, în general, între -2 și 8 grade. Noaptea, pe arii restrânse mai ales în Transilvania va fi brumă.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă, însă regimul termic va fi caracterizat de valori ușor mai coborâte decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, posibil ușor mai coborâtă în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă.

Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 4 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply