Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 24 Aprilie 2019, vremea se va încălzi, astfel încât valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice și apropiate de mediile multianuale în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în special în nordul și nord-vestul teritoriului, unde cu totul izolat va ploua slab. Local și temporar vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona înaltă a Munților Banatului și a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…13 grade pe litoral și 22…23 de grade în vestul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea se va încălzi ușor, apropiindu-se de normalul termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 24 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply