Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 25 Aprilie 2019, vremea va continua să se încălzească și va deveni caldă în cea mai mare parte a țării, local deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat averse slabe și posibil descărcări electrice, cu precădere după-amiaza în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, ziua la munte, la altitudini mari, precum și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12..15 grade pe litoral și 28 de grade in vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar minima va fi de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 25 Aprilie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply