Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 16 Mai 2019vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local în regiunile vestice, în extremitatea de sud-est a țării și pe arii relativ extinse în restul teritoriului. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor depăși 20…25 l/mp. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai ridicată după-amiaza și în prima parte a nopții. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Mai 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply