Prognoza meteo Romania 17 Mai 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 17 Mai 2019vremea se va încălzi față de intervalul anterior. În sud-vestul țării, cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în cursul zilei. În restul teritoriului, manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala local, mai ales după-amiaza și noaptea. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 19…20 de grade în Dealurile de Vest și 27…28 de grade în regiunile estice, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 17 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea se va încălzi, devenind normală termic. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Mai 2019 #Romania #vremeaTemperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply