Prognoza meteo Romania 21 Mai 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 21 Mai 2019vremea va fi instabilă și se va răci în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea mai ales în regiunile vestice și centrale. Local se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice, însă fenomenele vor fi mai frecvente și mai intense în zonele de deal și munte, dar și în cea mai mare parte a Moldovei. Izolat vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp. Vântul va sufla moderat în cursul zilei și în general slab noaptea și va avea intensificări ce pot lua aspect de vijelie în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 27 de grade, cu cele mai mari valori in sudul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 4…5 grade.

In Bucuresti, vremea va fi în general instabilă și se va răci ușor față de intervalul anterior. În cursul zilei, cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse și descărcări electrice, iar vântul va fi moderat. Noaptea, cerul se va degaja, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

Prognoza meteo Romania 21 Mai 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 Mai 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply