Prognoza meteo Romania 9 – 10 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Iunie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 – 10 Iunie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 9 Iunie 2019, gradul de instabilitate atmosferică va fi în continuare accentuat mai ales după-amiaza și seara, în zonele de deal și de munte, precum și în estul, sudul și centrul țării. vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torential, frecvente descărcări electrice,intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala local și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 20 de grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi intervale cu averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo Romania 9 - 10 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 - 10 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 - 10 Iunie 2019 #Romania #vremea

Luni 10 Iunie 2019, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în regiunile sudice și estice, precum și în cea mai mare parte a zonei de munte. Mai ales după-amiaza și seara vor fi înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe spații mai mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

In Bucuresti, gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat. Vor fi înnorări și intervale cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua și aspect de vijelie și posibil căderi de grindină.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

Prognoza meteo Romania 9 - 10 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 - 10 Iunie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply