Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 13 Iunie 2019, vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat, cu precădere în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile estice și sud-estice, unde vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

In Bucuresti , vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul a 19 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Iunie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply