Prognoza meteo Romania 1 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 1 August 2019, vremea va fi în general instabilă. Mai ales pe parcursul zilei vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nord-vestice, centrale, sud-estice, la munte și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp. Izolat va cădea grindină. Valorile termice vor scădea și se vor situa în jurul celor normale la această dată. Disconfort termic se va mai resimți doar în sud-vestul țării, unde indicele temperatură-umezeală va atinge local pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in estul Transilvaniei și 32 de grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime între 13 și 21 de grade.

In Bucuresti , pe parcursul zilei vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat, cu un indice temperatură-umezală (ITU) care va depăși ușor pragul critic de 80 de unități, iar cerul va fi variabil. Noaptea, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade.

Prognoza meteo Romania 1 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply