Prognoza meteo Romania 9 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 9 August 2019, vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor, izolat caniculară la amiază în sudul țării, unde și disconfortul termic va fi mai accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge local și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara în centrul și nord-estul țării, precum și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 23 de grade.

In Bucuresti , vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, când și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade.Prognoza meteo Romania 9 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 August 2019 #Romania #vremea

 

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply