Prognoza meteo Romania 17 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 17 August 2019, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei când local la munte și pe arii mai restrânse în vestul, centrul și sudul țării vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, mai scăzute, spre 6 grade, în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti , vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil,cu unele înnorări în prima parte a zilei când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15….16 grade.

Prognoza meteo Romania 17 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply