Prognoza meteo Romania 21 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 21 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 21 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 21 August 2019, vremea va fi în continuare călduroasă, pe arii restrânse caniculară în regiunile vestice, sudice și sud-estice, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va avea înnorări trecătoare în regiunile nordice și la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, și descărcări electrice și mai mult senin în resul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări noaptea în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 12 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în nordul litoralului.

In Bucuresti , vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va putea atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 18….19 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 16 grade.

Prognoza meteo Romania 21 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 21 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply