Prognoza meteo Romania 23 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 23 August 2019, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sud, unde disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice, cu precădere în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceață. Îndeosebi în sudul țării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

In Bucuresti , vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat în orele amiezii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi în special în centrul orașului.

Prognoza meteo Romania 23 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply