Prognoza meteo Romania 29 August 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 29 August 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 29 August 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 29 August 2019, vremea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul și în vestul țării, unde după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și pe arii restrânse va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când pe arii restrânse la deal, la munte și în nord-vestul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor situa între 26 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în sudul și în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 8…9 grade.

In Bucuresti , vremea se va menține caniculară, cu disconfort termic ridicat după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge, iar în centru va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo Romania 29 August 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 29 August 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

0 Replies to “Prognoza meteo Romania 29 August 2019 #Romania #vremea”

Leave a Reply