Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 3 Septembrie 2019, vremea se va menține călduroasă în majoritatea zonelor țării, local caniculară la amiază în sud, exceptând nord-estul teritoriului unde valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea, la început la munte, apoi în regiunile nordice, nord-estice și parțial în cele centrale, unde vor fi averse, izolat și cu caracter torențial, descărcări electrice și posibil căderi de grindină. Vântul va avea unele intensificări în vest, nord-vest, est și sud-est, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 36 de grade, cu cele mai scăzute valori în nordul extrem al Moldovei și cele mai ridicate în Câmpia Română. Temperaturile minime se vor situa între 11 și 22 de grade.

In Bucuresti ,vremea se va menține călduroasă, caniculară la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va deveni în general moderat spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply