Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Joi 5 Septembrie 2019, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă astfel încât maximele se vor situa între 21 și 28 de grade, iar minimele între 9 și 18 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Ziua cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, averse și descărcări electrice, local în Carpații Meridionali, în Munții Banatului, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin și în zonele joase vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti ,vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, când vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 12 grade.

Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply