Prognoza meteo Romania 8 – 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Septembrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 8 Septembrie 2019, vremea se va menține caldă, local călduroasă în regiunile sudice. Cerul va avea înnorări temporare. Vor fi intervale cu averse și descărcări electrice în vestul, în nord-vestul țării, la munte și pe arii restrânse în centru și în sud. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări mai ales după-amiaza și seara și cu precădere pe crestele Carpaților Meridionali și a Munților Banatului, unde va depăși la rafală 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei unde vor fi condiții de ceață.

In Bucuresti,vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei, iar rafalele vor atinge viteze de până la 40…45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo Romania 8 - 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Luni 9 Septembrie 2019vremea va rămâne caldă, pe arii restrânse călduroasă în sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile vestice, nord-vestice și parțial în centru, unde vor fi averse și descărcări electrice, pe arii restrânse în prima parte a zilei, apoi în extindere și în intensificare. Pe suprafețe mici se vor acumula cantități de apă însemnate. În prima parte a intervalului vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, dar în special în Banat și pe crestele montane, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 5 grade.

In Bucuresti, vremea călduroasă se va menține. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 14 grade.

Prognoza meteo Romania 8 - 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 - 9 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply