Prognoza meteo Romania 10 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Septembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Marti 10 Septembrie 2019, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări trecătoare în nord-vestul țării și în zona de munte, unde după-amiază izolat va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în Dobrogea și trecător în Moldova și în estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține caldă și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply