Prognoza meteo Romania 15 – 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 – 16 Septembrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 15 Septembrie 2019, vremea se va răci și în jumătatea de sud a teritoriului, astfel că, la nivelul întregii țări, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei și 17 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va răci și va deveni normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temp eratura maximă va fi de 25…27 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de 10 grade.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Luni 16 Septembrie 2019, vremea se va încălzi din nou. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora treptat începând din nordul țării. Noaptea vor fi averse și posibil descărcări electrice, local, în Maramureș, în Crișana, precum și în nordul Transilvaniei și al Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre 6 grade.

In Bucuresti,vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 11 grade.

Prognoza meteo Romania 15 - 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 - 16 Septembrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply