Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Miercuri 3 Octombrie

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe spații mici vijelii, în prima parte a intervalului în vestul, centrul și nordul țării precum și la munte, iar seara și noaptea pe arii extinse și în restul teritoriului. În zona montană înaltă, spre sfârșitul nopții, cu precădere la altitudini mai mari de 1700 m în Carpații Orientali, trecător vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 10…15 l/mp și izolat 20 l/mp. Temperaturile maxime vor marca o scădere semnificativă față de ziua anterioară în jumătatea nord-vestică a teritoriului, unde se vor situa, în general, între 15 și 25 de grade, dar vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice datei în sud și est, unde vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 16 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea.

In Bucuresti, cerul, variabil ziua, se va înnora treptat și începând cu orele serii vor fi perioade în care se vor semnala averse, ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor, când este posibil sa ia aspect de vijelie. Temperatura maximă de 29…30 de grade va fi în continuare cu mult mai ridicată decât cea normală pentru această dată, iar cea minimă se va situa în jur de 14 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply