Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Vineri 4 Octombrie

Vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior în sud și est, astfel că la nivelul întregii țări valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Cerul va deveni variabil în regiunile vestice și nord-vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi înnorări și ploi pe arii relativ extinse. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate, cu o probabilitate mai mare în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, iar trecător se mai pot semnala descărcări electrice. La altitudini mari, în special în Carpații Meridionali, vor fi posibile lapovițe și ninsori. Vântul va avea local și temporar intensificări în regiunile extracarpatice și în zona montană aferentă, iar izolat și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

In Bucuresti, vremea se va răci semnificativ față de intervalul anterior, astfel încăt valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 8…9 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, când și vântul va avea unele intensificări. Cantitățile de apă cumulate pot fi însemnate.Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply