Prognoza meteo Romania 13 – 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 – 14 Octombrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 13 Octombrie 2019, valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an în cea mai mare parte a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 27 de grade, iar cele minime între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali unde se va semnala brumă și 14…15 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, doar spre sfârșitul intervalului se va semnala nebulozitate stratiformă în regiunile sud-estice. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase, în special din sud, centru și est local se va semnala ceață.

In Bucurestivremea se va menține predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an. Temperatura maximă va fi în jur de 26 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, unde dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Prognoza meteo Romania 13 - 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Luni 14 Octombrie 2019vremea va fi predominant frumoasă și în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 4 și 15 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceață.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasă și se va menține mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii octombrie. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața și noaptea, mai ales în zona preorășenească, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 13 - 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 - 14 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply