Prognoza meteo Romania 26 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 26 Octombrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 26 Octombrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 26 Octombrie

Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centrul, sudul și estul țării, unde în primele ore ale intervalului și pe arii în general restrânse noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață, cu totul izolat posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest, iar minimele vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei, apoi foarte probabil și sfârșitul intervalului, când va fi nebulozitate stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

Prognoza meteo Romania 26 Octombrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 26 Octombrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply