Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Noiembrie 2019. Romanian weather forecast for tomorrow.

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Sambata 2 Noiembrie

Valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru unde, local și temporar, va ploua. Pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, vor mai fi și precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la munte, iar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud.

In Bucuresti, valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a ceții.

Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 2 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Temperaturi, Temperaturi resimtite, Precipitatii, Vant, UV index, Acoperire nori. Vremea. Prognoza vreme din 3 in 3 ore.

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.rokachelmannwetterwetteronline.de (occasionally)

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply