Prognoza meteo Romania 3 – 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 – 4 Noiembrie 2019

Incercati si pagina noastra ce contine prognoza meteo de pana la 10 zile aici 10 days Forecast 

Duminică 3 Noiembrie 2019, vremea va deveni caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. În vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Moldovei și local în Transilvania. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi ploi slabe în Oltenia. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local și în regiunile vestice, nord-vestice și estice. Dimineața și noaptea pe suprafețe mici va fi ceață, în special în regiunile sudice.

In Bucurestivremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu o maximă termică de 17…18 grade și o minimă de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo Romania 3 - 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Luni 4 Noiembrie 2019vremea va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în regiunile intracarpatice, în zonele montane și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, local în vestul, nord-vestul și sud-estul teritoriului și izolat în rest. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, vor fi condiții de ceață.

In Bucurestivremea va continua să se încălzească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 3 - 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 - 4 Noiembrie 2019 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Credit: Darksky

Radar Precipitatii ANM

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply